A fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van a szövetgyarapodáshoz és fenntartáshoz, ennélfogva a termékben lévő fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához is.**
A tejsavófehérjék közül az izolátum egy kiemelkedően magas fehérjetartalommal bíró, cukormentes, zsírmentes alapanyag, mely ennélfogva könnyen és gyorsan képes a szervezetben felszívódni. A 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL +ISO egy kiváló oldódású italpor, melyből könnyed állagú, finom edzés utáni turmix készíthető, mely 80% fehérjetartalommal bír.
A tejből származó tejsavófehérjék ún. teljesértékű fehérjék, mivel ellátják a szervezetet minden szükséges aminosav típussal, beleértve azt a 9 esszenciális aminosavat (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin), amelyeket a test nem képes előállítani, és az étrend részeként szükséges a bevitelük.
Kóstold meg a Scitec korábbi portfóliójában nem szerepelő, egyedi mandula-kókusz és vanília-sajttorta ízekben is a terméket!
* Cukormentes/zsírmentes állítás: kevesebb, mint 0.5 g cukor/zsír 100 ml fogyasztásra kész termékben.
** Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
Adagolási javaslat
Keverj össze naponta 1 adag (30 g – 3/4 adagolókanál) port 300 ml vízzel.