Fogyni szeretnél, de nem tudod hogyan kezdjél bele? Kipróbáltál már valamilyen fogyókúrás módszert, de egyikkel sem sikerült tartósan lefogynod? Vagy sikerült valamilyen módszerrel lefogyni, de megállt a fogyásod? Fáradtnak kimerültnek érzed magad? Vagy csak egyszerűen változtatni szeretnél, étkezési szokásaidon, életviteleden?

Ha ezek a kérdések, vagy hasonlóak megfogalmazódtak benned, akkor a legjobb helyen vagy!

Általában akik ezekre a kérdésekre keresik a választ, azok felkeresnek valamilyen edzőtermet, esetleg személy edzőt, vagy valamilyen táplálkozási tanácsadót. Kapnak egy edzéstervet vagy egy étrendet, jobbik esetben mindkettőt, amit be kell tartaniuk.  Sok esetben, ezekkel a segítségekkel,  sikerül pár kilótól megszabadulni,  de ahogy véget ért a program jönnek vissza a kilók. Rosszabbik esetben ezekkel a segítségekkel sem sikerül elmozdulni.

Mi a Fit Masternél, törekszünk arra, hogy betekintést adjunk a testünkben lezajló folyamatokba, hogy a változni vágyó ne csak betartsa, a közösen kidolgozott irányelveket, hanem értse is, hogy mi miért történik. Ez nagyon fontos a hosszú távú tervekben és a súly megtartásban.

Az elsődleges és legfontosabb elem a velünk együtt működöknél, a személyre szabott program. Mindenkinek  a saját életviteléhez alakítjuk ki a programjainkat. Nincs két ugyanolyan ember, nem csak életvitelben, és élethelyzetben (különböző anyagi helyzetben), de test felépítésben, és célokban sem.

Az életmódváltás vagy diéta akkor lesz sikeres, ha az egyén fokozatos változáson megy keresztül, mind gondolkodásban, mind életvitelben. Lefogyasztani le lehet bárkit, de hogy ezt a súlyt megtartsa az sokkal nehezebb. Mi úgy szeretnénk ebben az életmódváltásban segíteni, hogy a részt vevő, valamilyen szinten szakértővé váljon, és értse, hogy milyen folyamatok zajlanak le a testében. Ez nagyon sokat fog jelenteni neki akkor, amikor például olyan helyzetbe kerül,hogy a diéta kellős közepén elmegy valamilyen étterembe, vagy egy hosszú hétvégére és ott fog állni ,hogy most mit is tegyen, ha tartani szeretné a diétáját. Ehhez szükséges egy fokozatos szemlélet váltás, ami az egész életmódváltásnak az alapja. Ha valaki megérti a folyamatokat, akkor nem lesz gondja azzal, ha súlyt szeretne csökkenteni, ha formálódni, erősödni szeretne, csak az arányokon kell változtatnia, esetleg új dolgokat beépítenie a táplálkozásában. (táplálék kiegészítők, vitaminok)

A tanácsadás tartalma

Általában miről is van szó:

  • Tudományos megközelítéssel segítünk testösszetételed optimalizálásában, személyre szabott diétád kialakításában, a számodra ideális étrend összeállításában! A beszélgetések alatt megpróbálunk fényt derítünk arra, gátolja-e anyagcsere-, hormonális zavar a céljaid elérését. Ha igen, azt célzottan kezeljük, a diétáddal, szükség esetén javaslatokat teszünk a későbbi egészségügyi ellátások tekintetében.
  • Személyre szabott diétádnál figyelembe vesszük az élet ritmusod, a munka körülményeid, és minden olyan körülményt, ami befolyásolhatja a céljaid elérését!
  • A tanácsadásokban segítségünkre van a Kamilla Reformház, ahol az országban egyedül állóként, lehetőségetek van a különböző márkájú bio élelmiszerek, szénhidrát csökkentett, és különféle mentes termékek (update, szafi, scitec, lenkei, varga gomba stb) beszerzésére és rendelésére is, hogy mindenkinek személyre szabottan és az ízlésének megfelelően tudjuk összeállítani, a diétáját.
  • Ha sportolsz, étrended összhangba hozzuk az edzéseiddel, segítünk, hogy mit egyél ha versenyre készülsz, ha ideális ütemben és mértékben akarsz izmot építeni, vagy állóképességet növelni, és abban is, hogy milyen étrendkiegészítőket használj céljaid eléréséhez.
  • Igény szerint induló alap élelmiszer, vitamin, és táplálék kiegészítő csomagok összekészítése, személyre szabottan.