Táplálkozási tanácsadás

 Mindazon ügyfelek részére ajánljuk ezt a szolgáltatást, akik általános információkat szeretnének kapni a helyes étkezési szokások kialakításával, egyéni étrendjük összeállításával kapcsolatban, valamint könnyebben akarnak eligazodni az élelmiszerek színes választéka és az ételkészítési módok helyes megválasztása között. A tanácsadás során olyan ismeretek megszerzésére és készségek elsajátítására nyílik lehetőség, amely a továbbiakban segítheti Önt, hogy étrendjét minél egyszerűbben és egészségesebben tudja kialakítani.

  • 3 alkalomból áll
  • Az első alkalom kb 60 perces, amiben felmérjük táplálkozási szokásaidat, egyéni igényeidet, és meghatározzuk az alapcélokat. Ebben nagy segítséget nyújt számunkra, ha min. 3 napos étkezési naplót elkészítesz, és hozod magaddal!!
  • A második alkalom 1-2 héten belül ugyancsak kb 60 perc, ahol átbeszéljük az eddigi tapasztalatokat. Ekkorra elkészítjük neked, az egyéni energia igényedet táplálkozásokra lebontva, és kapsz egy 1 hetes minta étrendet is.
  • Harmadik alkalom 1-2 héten belül, ugyancsak kb 60 perc, ahol kielemezzük az eddigi tapasztalatokat, ha szükséges új változtatásokra teszünk javaslatot. Itt már látszódni kell az eredményeknek, amelyeket kiértékelünk, és ha kell, változtatunk az étrend sarkalatos pontjain.
  • A tanácsadás egész időtartalma alatt, folyamatos kapcsolattartás, kisebb konzultációk, vélemény cserék biztosítása, (viber, messenger) Hogy érezd, hogy ott vagyunk melletted és segítünk a változásban!!!

Táplálkozási tanácsadásunk ára: 30.000 Ft

Vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 346 3811 telefonszámon vagy írj e-mailt az info@fitmaster.hu címre.