Dr Bencze Tamás vagyok, és a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán végeztem, mint Gyógyszerész 2002-ben. A következő években elvégeztem a Szakgyógyszerészi képzést is. Jelenleg két gyermekemmel és a feleségemmel Szarvason élünk és dolgozunk. Szarvason a Borostyán Gyógyszertár és a Kamilla Reformház tartozik hozzánk.

Fiatal koromtól végig kísért a mozgás, és a sport szeretete. Először még csak hobbi szinten, aztán versenyszerűen is sportoltam, és jelenleg is sportolok. Abban az időben is próbáltunk oda figyelni az étkezésre, de a táplálkozástudomány még nem volt olyan szinten fejlett, mint napjainkban. Akkoriban kimerült abban, hogy szedtünk multi vitamin készítményt, meccsek előtt 2 órával pedig próbáltunk szénhidrátot magunkhoz venni tészta formájában, és természetesen ott voltak az akkor induló energia italok.

A szakmámból kifolyólag rengeteg emberrel találkozok nap mint nap, és látom amit a statisztikák is mutatnak, hogy rengeteg a túlsúlyos, és ennek a betegségnek a szövődményeivel küzdő ember. Emellett rengeteg a kimerült, és rosszul alvó is. Ezekre a problémákra mind megoldást tud nyújtani,az életmód váltás, és a táplálkozási szokásaink megváltoztatása. Az utóbbi 5-10 évben csak ebben az irányban képeztem tovább magam. Elvégeztem több tanfolyamot, többek között a Táplálkozási-és Sporttáplálkozási tanácsadót is, több egészséges életmóddal kapcsolatos pályázatban is részt vettem, mint tanácsadó.

Azért imádom a szakmámnak ezt a részét, az életmód és táplálkozási tanácsadást, mert itt végre olyan emberekkel találkozok, akik elhatározták, hogy tesznek valamit az alakjukért és az egészségükért. És ez a legfontosabb, hogy meg van az elhatározás!!!! A többi dologra, szerencsére már meg vannak a megoldások, amiket a konzultációk alatt egyénre, és életvitelre tudunk szabni.

Ha meg van az elhatározás, mi segítünk neked a változásban!