Bontovics Magdolna sport oktató, Spinning edző vagyok. 22 éve épült be a sport és a mozgás az életembe, ezzel együtt az egészséges életmódra való átállás.

A futással kezdtem, először csak kis távolságokat futottam, majd mindig növeltem a távot. Egy idő után azonban unalmassá vált, valamint az edzettségi szintem is elérte azt, hogy más sportot is kipróbáljak. Ekkor találtam rá a spinningre, mert úgy éreztem, hogy ez nekem való, mivel kerékpározni szerettem. Akkoriban indult be Szarvason a spinning, így elmentem egy edzésre. Nagyon tetszett, mert a napi 8 óra munka után jól esett az aktív kikapcsolódás, tetszett az edzés hangulata. Egy teljes testet átmozgató edzésen vettem részt, és az óra végére nemhogy elfáradtam, inkább felfrissültem, és olyan voltam, mint akit kicseréltek. Az edzés hangulata, dinamikája megfogott. Jókedvűen tértem haza a családomhoz.

Ezután jött az ötlet, hogy mi lenne, ha én tartanám az órákat, azonban ehhez nem volt elég a spinning szeretete. Kerestem a lehetőégét annak, hogyan lehetek edző, így Szegeden elvégeztem a sportedzői képzettséget nyújtó felsőfokú szakmai képzést, mely után Testépitő-fitness edző lettem, azon belül pedig a spinning lett az elsőszámú sportágam.

Azóta a spinning és a spinRacing a szenvedélyem lett. A tudásomat igyekszem az óráimon átadni, hogy a sportolni, mozogni vágyórésztvevők jól érezzék magukat. Célom az, hogy minél több emberrel megismertessem ezt a mozgásformát és mozogjon, sportoljon, valamint térjen át egy egészséges életmódra, amit tudatosan beépít a mindennapjaiba.